Karijera u Ledu

Organizacijska kultura

Biti zaposlenik Leda znači biti spreman na dijeljenje znanja, timski rad i učenje, što našu organizacijsku kulturu čini privlačnom potencijalnim novim članovima. Ključne Ledo vrijednosti koje osim stručnih znanja i vještina očekujemo od naših zaposlenika su stalni razvoj, fleksibilnost, predanost i proaktivnost.

Edukacija i razvoj zaposlenika

Prepoznajemo i razumijemo važnost ulaganja u razvoj i edukaciju zaposlenika, stoga, svojim zaposlenicima omogućavamo raznolike i brojne edukacijske programe koji odgovaraju individualnom razvoju pojedinca te specifičnim potrebama poslovanja. Usavršavanje potičemo odlascima na seminare, kongrese i sajmove, in house treninge, team building programima, učenjem stranih jezika i informatičkim tečajevima.

Mnogobrojnim internim edukacijama omogućujemo učinkovit prijenos informacija i znanja, upoznajemo zaposlenike sa poslovnim procesima, rezultatima poslovanja, razvojnim strategijama te novitetima u poslovanju čime značajno utječemo na internu komunikaciju.

Snaga i sinergija sa ostalim kompanijama u vlasništvu  Nomad Foods Ltd. omogućava nam i dijeljenje znanja sa stručnjacima ostalih kompanija. S kolegama iz drugih kompanija razmjenjujemo iskustva, znanja i dobre prakse po pitanju edukacijskih i razvojnih programa.

Poticajna radna okolina

Brigom o osobnom rastu i razvoju pojedinaca i timova osiguravamo kontinuitet rasta kompanije. Na stvaranju poticajne okoline za rad i na razvoju naših zaposlenika radimo kroz projekte razvoja kompetencija, mentorskog sustava te internih treninga. Jednako tako uz profesionalnost i ozbiljnost u poslu, Ledo njeguje i dobru atmosferu, kolegijalnost i prijateljske odnose među timovima.

Ukoliko navedeno odgovara Vašim poslovnim očekivanjima i ciljevima te želite postati dio našeg tima, slobodno nam se javite otvorenom molbom ili prijavom na oglašene slobodne pozicije.

VIŠE O nama

Ledo danas

Misija i vizija

Kvaliteta i zaštita okoliša

Kvaliteta i zaštita okoliša

Ljudski resursi

Karijera u Ledu

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!