Prijava za zapošljavanje

Pred Vama je prijavni upitnik kojim se možete prijaviti u Ledovu bazu potencijalnih zaposlenika. Svi primljeni životopisi, kao i osobni podaci sadržani u istima, koristit će se isključivo za potrebe zapošljavanja u LEDO d.o.o. Čitluk.

Postanite Ledo fan na Facebooku ako već niste!

 

Sva polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

Radno mjesto

Osobni podaci

Obrazovanje*

Dodaj sljedeće obrazovanje

Dodatno Obrazovanje

Dodaj sljedeće dodatno obrazovanje

Radno iskustvo

Posebna znanja i vještine

Željeni posao (područje interesa) *

Dodatne informacije (osvojene nagrade, hobi...)

Razlozi vašeg interesa za rad u Ledu

Priložite životopis i molbu

Podaci koje ste unijeli kao i podaci sadržani u priloženim dokumentima (kao što su životopis i popratna dokumentacija) koristiti i pohraniti će LEDO d.o.o. Čitluk u svrhe obrade vašeg zahtjeva.

Vaši će podaci biti tretirani kao povjerljivi. Vaš pristanak na korištenje vaših osobnih podataka može u svakom trenutku biti povučen obaviješću poslanom pisanim putem na adresu LEDO d.o.o. Čitluk, Gospodarska zona, Tromeđa 1, 88 260 Čitluk - za Ljudske resurse ili putem elektroničke pošte Ledo d.o.o. Čitluk na ljudski.resursi@ledo.ba. Za sve detalje glede pohrane, obrade i brisanja osobnih podataka, kao i glede Vaših prava koji se tiču uporabe Vaših osobnih podataka, molimo proučite našu Obavijest o privatnosti. Vaši će podaci biti sačuvani do pet godina u slučaju ne-djelovanja.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!