Kvaliteta i zaštita okoliša

LEDO d.d. Čitluk je dio 50 godina duge tradicije u proizvodnji i prometu smrznute hrane. Originalnu kvalitetu naših proizvoda smo izgradili primjenom vrhunskih umijeća i dugogodišnjih iskustava naših zaposlenika, te primjerenim njegovanjem kulture kvalitete. Tijekom 50 godina postojanja LEDO imena razvijena je široka paleta kvalitetnih smrznutih proizvoda, što je od velikog značaja za naše potrošače kao iza nastup na tržištu.

Tradiciju kvalitete potvrdili smo kroz Sustav osiguranja kvalitete prema normi lS09001:2008, certificiran 2003.. Svi Ledo proizvodi, od sirovina do gotovog proizvoda, su pod stalnim nadzorom kontrole kvalitete i zdravstvene ispravnosti internog sustava upravljanja, državnih akreditiranih institucija i laboratorija, te sanitarnih i veterinarskih inspektora. Primjenom načela HACCP sustava od 2005. g., kroz djelotvoran sustav preventivnih mjera kojima se nadziru sve faze u proizvodnom procesu, želimo našim potrošačima osigurati siguran i zdrav proizvod.

U neprestanoj težnji za poboljšanjem, praćenjem svjetskih standarda, te ispunjavanjem svih zahtjeva naših potrošača, implementirani su i certificirani  Sustavi upravljanja zaštitom okoliša prema normi ISO 14001:2004.

Uspostavljanjem sustava za upravljanje zaštitom okoliša i njegovim implementiranjem u sve razine organizacije, LEDO ima za cilj promoviranje svijesti o utjecaju na okoliš i poduzimanje akcija za očuvanje okoliša. Kao ključni alat u postizanju ovih ciljeva, prepoznali smo ulogu svakog pojedinca unutar organizacije. Sustavnim radom na svim razinama organizacije težimo uspostavljanju sustava za upravljanje okolišem, na način da on bude istinski prihvaćen od strane svih djelatnika. Iz istinske predanosti pojedinca proizlaze pozitivni pomaci na razini cijele organizacije.

Temeljni cilj našeg Društva je zadovoljstvo kupca uz proizvodnju sigurne, zdravstveno ispravne hrane uz učinkovito i po okoliš prihvatljivo korištenje prirodnih resursa.

Kontakt osobe: Predstavnik Uprave za kvalitetu: ana.zaja@ledo.ba

Predstavnik Uprave za zaštitu okoliša: bozena.pavlovic@ledo.ba

Preuzmi
Politika upravljanja kvalitetom, okolišem i sigurnošću hrane 2024.god. PDF
Preuzmi
Kultura sigurnosti hrane Ledo doo Čitluk 10.01.2024 PDF
Preuzmi
HACCP certifikat PDF
Preuzmi
Certificate ISO 9001_2015 PDF
Preuzmi
Certificate ISO 14001_2015 PDF

VIŠE O nama

Ledo danas

Misija i vizija

Ljudski resursi

Karijera u Ledu

Distribucija

Distribucija

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!