Podloge za pizzu

Kada želite na brzinu napraviti ukusnu pizzu i razveseliti svoje ukućane slasnim ručkom ili večerom, Ledo podloge za pizzu najbolji su odabir jer omogućavaju vašoj kreativnosti slobodu u izradi vlastitih ukusnih recepata. Uz gotove podloge za pizze više nije problem biti najbolji pizzaiolo u gradu, jer će korica uvijek biti jednako hrskava i podatna, a pizza gotova za samo nekoliko minuta.

Priprema:

Smrznut proizvod ostaviti par minuta na sobnoj temperaturi da omekša. Na podlogu za pizzu dodati željene sastojke i peći 2-2,5 minute na temperaturi 350°C, ili do 4-5 minuta na temperaturi 250°C. Dužina pečenja može odstupati od navedene upute u zavisnosti od vrste pećnice koja se koristi.

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g
Energetska vrijednost 216 kcal/904 kJ
Bjelančevine 12,4 g
Ugljikohidrati 25,4 g
Masti 6,8 g
Priprema

Tijesto bez prethodnog odmrzavanja stavite na lim za pečenje, premažite ga umakom od rajčica te po površini rasporedite željene sastojke. Nadjevenu pizzu pecite u zagrijanoj pećnici oko 10 minuta pri temperaturi od 220 °C stupnjeva. Kada tijesto dobije rumenu boju, pizza je spremna za jelo. Gotovo jelo možete po želji začiniti svježim bosiljkom, rajčicama, parmezanom ili mozzarelom.

Ledo tijesto sadrže samo pažljivo odabrane sastojke dokazane kvalitete

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogu?ite ili onemogu?ite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kola?i?a opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!