Njoki

Ukusni podatni njoki od krumpira odlična su baza za jela s raznim umacima od sočnih rajčica i kremoznog vrhnja ili topljivog sira. Jednako tako mogu se poslužiti i kao prilog uz glavna jela s umacima poput pašticade ili gulaša, a namijenjeni su ljubiteljima brzih, jednostavnih i ukusnih jela od krumpirovog tijesta.

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 138 kcal/576 kJ
Bjelančevine 2,9 g
Ugljikohidrati 30,7 g
Masti 0,3 g
Priprema

Njoke bez prethodnog odmrzavanja iz folije prebacite u lonac s kipućom slanom vodom te kuhajte 5 do 6 minuta uz lagano vrenje dok ne isplivaju na površinu. Izvadite ih šupljikavom žlicom i začinite uljem ili maslacem po želji. Gotovo jelo možete poslužiti s naribanim parmezanom ili nekim drugim tvrdim punomasnim sirom.

Ledo tijesto sadrže samo pažljivo odabrane sastojke dokazane kvalitete

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!