Dagnje

Dagnje su jedan od glavnih simbola mediteranske kuhinje, zbog svog odličnog okusa. Ledo dagnje vrlo su ukusne i jednostavne za pripremu te su dostupne tijekom cijele godine. Ledo dagnje zamrznute su tehnologijom brzog smrzavanja, čime se zadržavaju nutritivne vrijednosti tih morskih plodova.

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g
Priprema

Prije pripreme proizvod isplahnite mlazom mlake vode. Dagnje možete jednostavno pripremiti na tavi s maslinovim ili suncokretovim uljem i svježim peršinom za samo 10 do 15 minuta. Ove ukusne školjke mogu se pripremiti na brudete ili buzaru te u kombinaciji s rižom i tjesteninom.

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogu?ite ili onemogu?ite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kola?i?a opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!