Riblji štapići od 100% fileta

Riblji štapići napravljeni su od 100% fileta aljaške kolje. Nakon što ih filetiramo i oblikujemo, štapiće paniramo u hrskavim krušnim mrvicama s dodatkom začina za zlatno-žutu boju. Ovi hrskavi štapići bogati su proteinima, a osim toga izvor su vitamina B12 i Omega-3 masnih kiselina. Jednostavna i brza priprema u pećnici, tavi ili fritezi, ove štapiće čini idealnim obrokom za cijelu obitelj!  

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energija 852 kJ / 203 kcal
Masti 8,6 g
od kojih zasićene masne kiseline 0,7 g
Ugljikohidrati 18 g
Od kojih šećeri 0,8 g
Vlakna 0,8 g
Bjalančevine 13 g
Sol 0,75 g
Vitamin B12 0,78 µg
Priprema

Pećnica: Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i na njega zamrznute panirane riblje štapiće. Proizvode pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na gornjoj visini na 220°C 15 do 17 minuta bez ventilatora ili na srednjoj visini na 220°C 13-15 minuta s uključenim ventilatorom, uz jedno okretanje nakon 10 minuta pečenja. / Tava i Friteza: Uronite panirane riblje štapiće bez odmrzavanja u vruće ulje (170°C) i pržite 3,5 do 4 minute u fritezi ili 5-8 minuta u tavi, uz jedno okretanje tijekom prženja.

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!