Riblji filet u hrskavoj panadi

Riblji filet u hrskavoj panadi napravljen je od 100% fileta bijele ribe. Filete oblikujemo te ih za super hrskavi doživljaj prekrivamo panadom od pšeničnog, kukuruznog i rižinog brašna. Proizvod jednostavno pripremite u pećnici ili fritezi, za ukusan i brz obrok u kojemu će uživati cijela obitelj!

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energija 955 kJ / 238 kcal
Masti 13 g
od kojih zasićene masne kiseline 1,0 g
Ugljikohidrati 19 g
od kojih šećeri < 0,5 g
Vlakna 0,5 g
Bjalančevine 11 g
Sol 0,97 g
Vitamin B12 0,68 µg
Priprema

Pećnica: Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i na njega zamrznuti proizvod. Proizvod pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na srednjoj visini na 220°C 25 minuta bez ventilatora ili na 200°C 25 minuta s uključenim ventilatorom, do zlatno žute boje i željene hrskavosti. / Friteza: pržite riblje filete bez odmrzavanja u prethodno zagrijanom ulju na 170 - 180°C, dok ne poprime zlatno žutu boju (cca 9 minuta).

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!