Riblji filet u hrskavoj panadi napravljen je od 100% fileta bijele ribe. Filete oblikujemo te ih za super hrskavi doživljaj prekrivamo panadom od pšeničnog, kukuruznog i rižinog brašna. Proizvod jednostavno pripremite u pećnici ili fritezi, za ukusan i brz obrok u kojemu će uživati cijela obitelj!
| Hranjiva vrijednost | na 100g* |
|---|---|
| Energija | 955 kJ / 238 kcal |
| Masti | 13 g |
| od kojih zasićene masne kiseline | 1,0 g |
| Ugljikohidrati | 19 g |
| od kojih šećeri | < 0,5 g |
| Vlakna | 0,5 g |
| Bjalančevine | 11 g |
| Sol | 0,97 g |
| Vitamin B12 | 0,68 µg |
Pećnica: Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i na njega zamrznuti proizvod. Proizvod pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na srednjoj visini na 220°C 25 minuta bez ventilatora ili na 200°C 25 minuta s uključenim ventilatorom, do zlatno žute boje i željene hrskavosti. / Friteza: pržite riblje filete bez odmrzavanja u prethodno zagrijanom ulju na 170 - 180°C, dok ne poprime zlatno žutu boju (cca 9 minuta).