Ledo PANIRANE KOZICE U HRSKAVOJ PANADI su praktičan i ukusan snack u super hrskavoj panadi. Ledo vam prvi na tržištu nudi pretpržene i očišćene pacifičke kozice, a odlikuje ih brza i jednostavna pripremita u pećnici, tavi ili fritezi u svega nekoliko minuta. Bila to brza večera, ili snack za druženje s prijateljima, Panirane Kozice idealne su za svaku prigodu.
Hranjiva vrijednost | na 100g* | po obroku | PU* |
---|---|---|---|
Energija | 1028 kJ / 245 kcal | 1293 kJ / 309 kcal | 16 % |
Masti | 12 g | 15 g | 21 % |
- od kojih zasićene masne kiseline | 1,5 g | 1,9 g | 10 % |
Ugljikohidrati | 22 g | 28 g | 11 % |
- od kojih šećeri | 1,0 g | 1,3 g | 1,4 % |
Vlakna | 0,7 g | 0,9 g | |
Bjelančevine | 12 g | 15 g | 30 % |
Sol | 0,90 g | 1,1 g | 18 % |
Pećnica: Zagrijte pećnicu na 220°C. Zamrznuti proizvod stavite na lim za pečenje i položite ga na srednjoj visini pećnice. Proizvod pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 220°C bez ventilatora ili na 200°C s uključenim ventilatorom, 13 do 14 minuta, uz jedno okretanje nakon 7 minuta pečenja. Za pripremu više od dva obroka, potrebno je produžiti vrijeme pečenja.
Tava i Friteza: U potpunosti uronite zamrznuti proizvod u vruće ulje (175°C - 180°C) i pržite 3-5 minuta u fritezi ili 5-7 minuta u tavi, uz jedno okretanje tijekom prženja. Prilagodite količinu ulja i vrijeme prženja količini proizvoda koju pripremate. Izvadite prženi proizvod iz ulja i odložite na kuhinjski papirnati ubrus kako bi uklonili višak masti