Oslić filet

Ledo oslić filet pripada liniji proizvoda ribljih fileta od 100 % ribljeg mesa. Njegovo meso vrlo je mekano i blagog okusa te ne sadrži suvišne masnoće što ga čini lako probavljivim, a što je najvažnije dostupan je tijekom cijele godine. Namijenjen je ljubiteljima laganih morskih jela.

OVDJE pogledajte sve recepte s oslićem

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g
Energetska vrijednost 118,4 kcal/496,8 kJ
Bjelančevine 18,0 g
Ugljikohidrati 0 g
-od toga šećeri 0 g
Masti 5,13 g
-od toga zasićene masne kiseline 2,41 g
Vlakna 0 g
Natrij 0,06 g
Priprema

Prije pripreme proizvod je potrebno odmrznuti. Odmrznuti oslić možete pripremiti prženog u ulju, pečenog na tavi ili u pećnici s krumpirima i povrćem. Prženi oslić odlično će se slagati sa osvježavajućom salatom od kuhanog krumpira i svježe rikole.

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogu?ite ili onemogu?ite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kola?i?a opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!