Škarpina

Škarpina je jedna od najcjenjenijih pripadnica oborite ribe koja živi na velikim dubinama uz morsko dno. Ledo škarpina dostupna je tijekom cijele godine te je zbog svoje nježne i mekane teksture vrlo ukusan i sočan obrok. Namijenjena je pravim znalcima i poznavateljima morske ribe, koji znaju cijeniti njezino  profinjeno bijelo meso. 

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g
Priprema

Prije pripreme proizvod je potrebno odmrznuti. Nakon odmrzavanja škarpinu osušite te začinite solju i paprom. Ribu možete pripremiti kao brudet ili krepku juhu, na roštilju, u pećnici s krumpirima te prženu na tavi.

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!