Škarpina

Škarpina je jedna od najcjenjenijih pripadnica oborite ribe koja živi na velikim dubinama uz morsko dno. Ledo škarpina dostupna je tijekom cijele godine te je zbog svoje nježne i mekane teksture vrlo ukusan i sočan obrok. Namijenjena je pravim znalcima i poznavateljima morske ribe, koji znaju cijeniti njezino  profinjeno bijelo meso. 

Priprema

Prije pripreme proizvod je potrebno odmrznuti. Nakon odmrzavanja škarpinu osušite te začinite solju i paprom. Ribu možete pripremiti kao brudet ili krepku juhu, na roštilju, u pećnici s krumpirima te prženu na tavi.

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!