Blitva briket

Omiljeno jelo svih ljubitelja mediteranske kuhinje je blitva, koja se zahvaljujući svojem nenametljivom okusu odlično kombinira uz riblja jela. Recepti za pripremu blitve su uistinu brojni, pa jedino što je potrebno je kreativnost kuharice i dobra volja.

Blitva briketi jednostavni su za pripremu jer pakiranje u briketićima olakšava kuhanje zbog mogućnosti lakšeg određivanja porcija. Odlična je blanširana uz dodatak češnjaka, kuhanog krumpira i maslinovog ulja, no jednako tako savršeno će se sljubiti i s ostalim začinima pri punjenju ribljih ili purećih odrezaka.

Blitva je pogodna i za pripremu različitih pita od prhkog ili lisnatog tijesta u kombinaciji sa svježim sirom. Odaberite svoj omiljeni recept i uživajte u okusima blitve tijekom cijele godine.

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 23 kcal/98 kJ
Bjelančevine 1,80 g
Ugljikohidrati 3,50 g
Masti 0,20 g
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda blitvu je potrebno kuhati u loncu 8 do 10 minuta.

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!