Bamija

Ljubitelji Bamije bili su još stari faraoni u Egiptu, a drevni zapisi govore da se uzgajala u dolini rijeke Nil. Zbog afrodizijačkih svojstava bila je omiljeno jelo begova, o čemu najbolje svjedoči čuvena begova čorba i bajramska bamija.

Bamija se najviše može podičiti bogatstvom vitamina C, određenim količinama vitamina A, B6, B1, folne kiseline, željeza i kalcija.

Ledo bamija dostupan je tijekom cijele godine i jednostavna za pripremu zanimljivih gurmanskih kreacija te će svako jelo učiniti posebnim.

Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati.

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogu?ite ili onemogu?ite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kola?i?a opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!