Miješavina za bosanski lonac

Svi ljubitelji jušnih regionalnih delicija, oduševit će se mješavinom povrća za Bosanski lonac. Prema tradicionalnom receptu Bosanski lonac se priprema naizmjeničnim slaganjem jednog reda mesa i jednog reda povrća, sve do vrha lonca, koji je nekada bio obavezno od keramike.

Za pripremu se često koriste različite vrste povrća i mesa, prema nekim kuharicama u jelo je potrebno staviti čak četiri vrste mesa, a svi sastojci režu se na velike komade.  Bogatstvo ukusnih namirnica ovo jelo čini pravim gastronomskim užitkom.

Mješavina za Bosanski lonac sastoji se od krumpira, mrkve, rajčice, zelene mahune, graška, crvene i zelene paprike i luka, a zbog jednostavnog korištenja, prikladna je za bržu i lakšu pripremu ovog specijaliteta.

Ova klasična mješavina od različitog ukusnog povrća obogatit će vaš individualni recept za Bosanski lonac te vratiti pripremu tradicionalnih jela u vašu kuhinju.

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 42,2 kcal/179,1 kJ
Bjelančevine 1,8 g
Ugljikohidrati 8,3 g
Masti 0,2 g
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda mješavinu je potrebno kuhati u loncu od 7 do 9 minuta.

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!