Miješano povrće za juhu

Kada se zaželite ukusne krepke juhe koja će odjednom zamirisati cijelom kuhinjom i spontano okupiti cijelu obitelj za stolom, potrebna vam je povrtna mješavina za juhu koja sadrži sve glavne sastojke. Ovo tradicionalno jelo uvijek je pri vrhu naših želja kad imamo potrebu pojesti nešto toplo i sa žlicom.

Ledo Miješano povrće za juhu sastoji se od mrkve, cvjetače, rajčice i peršina te je vrlo jednostavno za pripremu i dostupno tijekom cijele godine.

Gotova povrtna mješavina odlična je za sve vrste juha – govedsku, pileću ili riblju. Jednako tako može se koristiti i za pripremu variva uz dodatak suhog mesa ili kobasica, a za vegetarijance bit će dovoljno začiniti povrće maslinovim uljem i umakom od rajčica.

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 31 kcal/130 kJ
Bjelančevine 1,40 g
Ugljikohidrati 6,80 g
Masti 0,30 g
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda mješavinu je potrebno kuhati u loncu 8 do 10 minuta.

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!