Bulgur mješavina

Ako ste i vi među onima kojima nedostaje inspiracije za pripremu hranjivih obroka ili jednostavno nemate vremena u dnevni raspored ugurati sjeckanje, rezanje i pripremu namirnica, onda je Ledo Bulgur mješavina pravi izbor za vas.

Riječ je o prvoj kombinaciji žitarica i povrća u Ledo ponudi zajedno sa Quinoa mješavinom te su prvi Ledo proizvodi sa žigom „Živjeti zdravo“ te jedini u cijelog kategoriji smrznutih proizvoda. Žig „Živjeti zdravo“ pokrenuo je HZJZ pod pokroviteljstvom EU s kako bi poboljšao životne i zdravstvene navike građana.

Ledo Bulgur mješavina sadrži bulgur, ječam, mladu soju, grah, paprike, brokule i mrkve. Ledo je pri razvoju ove mješavine vodio računa i o negativnom utjecaju pretjeranog unosa soli na organizam, pa je razvijena s prirodno niskim udjelom soli. Bulgur mješavina ujedno predstavlja i prirodan izvor netopivih vlakana važnih za održavanje mnogobrojnih funkcija u tijelu bitnih za zdravlje čitavog organizma. Tako Bulgur mješavina na 400 g ima samo 440 kcal i čak 21 g vlakana. Upravo zahvaljujući vlaknima koja poboljšavaju rad probave i ubrzavaju metabolizam, bulgur je odličan saveznik i u borbi s viškom kilograma.

Brza i jednostavna priprema omogućit će vam da u samo desetak minuta razveselite sve svoje ukućane te da svi zajedno uživate u fantastičnim i hranjivim okusima!

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!