Kineska mješavina

Za sve ljubitelje orijentalne kuhinje koja obiluje različitim, na prvu pomisao ne spojivim okusima, ova kreativna mješavina povrća kojeg ćete teško pronaći u trgovinama, u potpunosti će vas oduševiti. Ako ste skloni eksperimentiranju s namirnicama te ste otvoreni za nove, još neistražene okuse, ovo je odličan odabir za vas.

Ledo Kineska mješavina sastoji se od kupusa, poriluka, crvene i zelene paprike, ploška luka i bambusa, mrkve, crnih gljiva i mahunica mladog graška.

Povrće je narezano na trakice kako bi najhrabriji među vama mogli uživati u potpunom ugođaju i jesti s kineskim štapićima. Mješavina je odlična za pripremu u woku s dodatkom staklenih rižinih rezanaca ili mesa narezanog na trakice. Jednako tako uklopit će se i u egzotična rižota s kozicama uz dodatak popularnog sojinog umaka.

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 34 kcal/143 kJ
Bjelančevine 1,50 g
Ugljikohidrati 7,50 g
Masti 0,24 g
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda mješavinu je potrebno pirjati na tavi 8 do 10 minuta.

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!