Đuveč

Popularna povrtna mješavina Đuveč tradicionalno se već uklopila u jelovnike svih gurmana i ljubitelja bogatih sočnih priloga. Jednostavna je i za kombiniranje uz različita jela te se najčešće konzumira u proljeće, kada često čistimo organizam prije ljeta te povećavamo unos zelenih namirinca.

Ledo Đuveč sastoji se od crvene paprike, cijelih cherry rajčica, mrkve, graška i zelenih rezanih mahuna te je dostupan tijekom cijele godine. Odličan je za pripremu sočnog priloga s dodatkom riže uz mesna jela te se može koristiti za kuhanje različitih tjestenina ili povrtnih lasagna. Jednako tako olakšat će kuharicama posao i osloboditi ih dosadnog sjeckanja za pripremu variva ili bilo kojeg drugog jela bogatog povrćem.

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 36 kcal/153 kJ
Bjelančevine 1,74 g
Ugljikohidrati 7,70 g
Masti 0,26 g
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda mješavinu je potrebno kuhati u loncu 10 do 15 minuta ili pirjati na tavi 15 do 20 minuta.

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!