Ledo Rebrasti krumpir

Želite uživati u omiljenim, hrskavim krumpirićima ali su vam postali dosadni? Onda su Ledo rebrasti krumpirići specijalitet koji će vam pružiti drugačiji i zanimljiviji doživljaj klasičnih prženih krumpirića te vam postati novi najdraži krumpirići!

Rebrasti krumpirići iz Leda, vrhunske kvalitete, imaju poseban rez koji im daje oblik savršen za umakanje u omiljene slatke, slane i ljute umake. Kao takvi, idealni su kao prilog ili slani zalogaj u trenutcima druženja s obitelji. Osim toga, ako ih poslužite kao snack na zabavi u društvu prijatelja ili za gledanje napetih sportskih događanja, sigurno nećete pogriješiti. Uz sve to, brzo i lako se mogu pripremiti, u trenu su spremni za serviranje te su dostupni tijekom cijele godine.

Svojim atraktivnim izgledom ovaj inovativan proizvod upotpunit će svaki tanjur. U njemu će uživati svi uzrasti, a posebno najmlađi koji će jedva dočekati zlatne krumpiriće koji se mogu konzumirati sami ili kao odličan prilog raznim jelima. Čekajte samo reakcije klinaca kada ih neodoljivo hrskavi krumpirići dočekaju na dječjem rođendanu! A nisu loš izbor ni ako ste solo kod kuće, uz dobar film ili seriju. Mogućnosti su brojne, a dojam će uvijek biti jednako dobar i htjet ćete još.

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!