Pizza Margharita

Pizza Margharita dobila je ime po talijanskoj kraljici Margheriti, kojoj su za vrijeme njenog posjeta Napulju servirali upravo to ukusno jelo. Pripremljena je od finog tijesta sa začinjenim umakom rajčice i mozzarelom te je namijenjena svim ljubiteljima jednostavnog izvornog okusa pizze. Danas svi negdje žure i imaju sve manje vremena za višesatno kuhanje, no uz Ledo gotova jela ne moraju se odreći toplog i hranjivog obroka. Ova bazična pizza s osnovnim sastojcima može poslužiti i kao temelj za vaš kreativni dorađeni recept. 

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g
Energetska vrijednost 231 kcal/965 kJ
Bjelančevine 10,3 g
Ugljikohidrati 26,2 g
Masti 8,9 g
Priprema

Pizzu izvadite iz kutije i folije te je ostavite 10 minuta na sobnoj temperaturi kako bi se odmrznula. U međuvremenu potrebno je pećnicu zagrijati na 200°C - 220°C stupnjeva. Nakon desetak minuta pizzu položite u pećnicu na srednju visinu i pecite 10 minuta. Pizza je gotova kada se sir rastopi, a tijesto dobije rumenu boju. Gotovo jelo možete poslužiti uz dodatak maslinovog ulja, tikvica, paprika, slanine, naribanog parmezana i bosiljka, ovisno o vašim željama i ukusima.

Ledo gotova jela brza su i jednostavna za pripremu, s nezaboravnim okusom

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogu?ite ili onemogu?ite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kola?i?a opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!