toggle menu Home
Toggle search

Zašto ne biste čitave godine uživali u tradicionalnom satarašu

Zašto ne biste čitave godine uživali u tradicionalnom satarašu

Zašto ne biste čitave godine uživali u tradicionalnom satarašu

U obitelji Ledo zamrznutih povrtnih mješavina od sada možete pronaći Ledo Sataraš i to u pakiranju od 450g. Kombinacija šarene paprike i najfinijih rajčica dobro je poznata i tradicionalno prisutna u svakom hrvatskom domaćinstvu, osobito ljeti.

Pojavom ove novosti iz Ledo škrinje, na oduševljenje ljubitelja povrtnih delicija, sataraš je od sada dostupan u svako doba godine. Kockice rajčice i šarene paprike zamrznute su postupkom brzog zamrzavanja pa tako zadržavaju sve svoje nutritivne vrijednosti.

Osim toga Ledo Sataraš izuzetno je jednostavan za pripremu, a vrijeme provedeno u kuhinji dodatno će skratiti i činjenica da povrće nije potrebno čistiti.

Bilo da ga pripremate kao rižoto, uz tjesteninu, u varivima ili kao prilog mesnim jelima bogatstvo okusa Ledo Sataraša oplemenit će svaki vaš obrok. Za sve koji odabirom kvalitetnih namirnica brinu za svoje zdravlje važna je i informacija da je Ledo Sataraš bogat izvor brojnih nutrijenata poput likopena iz rajčica koji termičkom obradom višestruko povećava svoj blagotvoran učinak.

ledo.hr