toggle menu Home
Toggle search

Uz Ledo Za savršen blagdanski stol!

Uz Ledo Za savršen blagdanski stol!

Uz Ledo Za savršen blagdanski stol!

Kako bi najljepše i najiščekivanije doba godine dočekali spremni prigodnim jelima čiji mirisi odaju raskošnu gozbu, birajte Ledo smrznute proizvode.

U čarobne i svjetlucave dane blagdana počastite svoje najmilije primamljivim gastronomskim specijalitetima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnima.

Za to se pobrinite uz Ledo filet bakalara i Ledo mješavinu za francusku salatu, a za desert pripremite ukusan desert uz Ledo lisnato tijesto s kojim su mogućnosti mnogobrojne. Samo tri Ledo proizvoda dovoljna su da vaša trpeza bude bogata tradicionalnim okusima domaće kuhinje.

Kako bi što više dragocjenog vremena proveli s obitelji i prijateljima, uštedite vrijeme s Ledo miješanim povrćem, jer s unaprijed nasjeckanom mrkvom, graškom i krumpirom za svega nekoliko minuta možete pripremiti finu juhu ili varivo koje će biti savršen uvod raznolikom blagdanskom meniju.

Za glavno jelo iskoristite Ledo mješavinu za pripremu nezaobilazne francuske salate ili priloga koji će se najbolje uklopiti uz Ledo bakalar filet. Ova riba iz hladnih mora obiluje proteinima, bjelančevinama i omega 3 masnim kiselinama što je čini hranjivom namirnicom bez koje bi ovo vrijeme godine bilo nezamislivo.

RIBA: Recepti, vodiči i video savjeti za pripremu ribe

Priprema je jednostavna, a dojam snažan, dovoljno je da filet bakalara odmrznete i spremite ga koristeći omiljeni recept.Na posljetku se zasladite Ledo lisnatim tijestom uz koje ukućane možete iznenaditi slasnim savijačama, kremšnitom ili hrskavim jastučićima sa slatkim punjenjem, a prave ljubitelje jela od vučenog tijesta oduševite i slanom varijantom koja će upotpuniti ugođaj dok ukrašavate božićno drvce, a svjetlo lampica širi se domom.

Što sve možeš napraviti uz Ledo tijesta? Možeš… sve!

Neka i vaš blagdanski stol zamiriše u blagdanskom duhu uz Ledo smrznute proizvode!

ledo.hr