Svjetski dan sigurnosti hrane

  • 07.06.2024.

I ove godine, po treći put, Ledo doo Čitluk je obilježio Svjetski dan sigurnosti hrane 2024. sa svojim  zaposlenicima, ali i sa svojim vjernijim potrošačima.

Organizirali smo promociju sladoleda, te okupili naše potrošače i skrenuli pozornost koliko je važno da proizvodi koje konzumiramo budu proizvedeni pod kontroliranim uvjetima i da subjekti u poslovanju s hranom implementiraju standarde sigurnosti i kvalitete. Cilj je bio osvijestiti potrošače koliko je važno konzumirati sigurnu hranu, a time i ostati zdravi. Potrošače je svojim dolaskom iznenadio Ledo Medo, te im je podijelio njima omiljene Ledo sladolede.

Na ulazu tvrtke postavili smo Postere koji će biti tijekom cijelog tjedna (04.06.-10-06.2024.).
Tiskali smo majice sa sloganom " Sigurnost hrane - pripremite se za neočekivano" koje su nosili naši zaposlenici. Naglasak je da se neočekivani incidenti povezani sa  sigurnošću hrane mogu dogoditi čak i kada smo svi odigrali svoju ulogu kako bismo zaštitili hranu. Takvi incidenti mogu biti jednostavni poput nestanka struje kod kuće i naknadnih izazova u sigurnom skladištenju hrane.

Nadalje, organizirali smo zabavne aktivnosti, te kratku prezentaciju o potrebi detoksikacije organizma te potaknuli diskusiju koliko je bitno biti pripremljen na moguće opasnosti i incidente koji se mogu pojaviti i pored svih implementiranih standarda. Svi zaposlenici su imali priliku sudjelovati u kvizu, kako bi provjerili svoje znanje o sigurnom rukovanju s hranom.

Proslavom Svjetskog dana sigurnosti hrane želimo podići svijest o tome što svi – bez obzira na svoju ulogu – možemo učiniti kako bi bili spremni na neočekivano.”

Naš cilj je promovirati obilježavanje ovog dana, potaknuti i inspirirati druge u prehrambenom lancu da učine isto. Bio je to zaista poseban dan i dan sa puno zabave za nas i naše najmlađe.

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo. 

svjetski dan sigurnosti hrane ledosvjetski dan sigurnosti hrane ledosvjetski dan sigurnosti hrane ledosvjetski dan sigurnosti hrane ledosvjetski dan sigurnosti hrane ledosvjetski dan sigurnosti hrane ledosvjetski dan sigurnosti hrane ledosvjetski dan sigurnosti hrane ledosvjetski dan sigurnosti hrane ledo

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!