toggle menu Home
Toggle search

Proslavi nešto svaki dan uz Ledo torte

Proslavi nešto svaki dan uz Ledo torte

Proslavi nešto svaki dan uz Ledo torte

Svaki novi dan je razlog za slavlje, a Ledo se pobrinuo da vam pritom ne nedostaje slatkih sladolednih zalogaja.

Dovoljno je posegnuti u Ledo škrinju i odabrati nešto iz bogatog asortimana torti. Jednako fine koliko i lijepe, Ledo torte idealan su odabir za svaku prigodu.

Klasična i ukusna sladoledna ljepotica, Ledo torta vanilija-čokolada, osvojit će srca i nepca svih vaših gostiju uz vrlo malo truda. Načinjena je od mousse strukture i finog mekanog biskvita preko kojeg je gotovo kao remek-djelo preliven krem sladoled okusa vanilije i čokolade s preljevom od bijele i mliječne čokolade.

Ledo torta Sacher napravljena je od sladoleda okusa browniesa i čokolade, a obogaćena je preljevom  od marelice i prelivena čokoladom. Ova bajkovita kombinacija zasladit će vaše nepce i u svakoj vam prigodi priuštiti slatki predah.

Ledo Krem torta Biedermeier raskošna je torta od ukusnog punjenog biskvitnog kolača koji je prekriven vrhnjem i čokoladom. Idealno će zasladiti odmor i uživanje s najdražim osobama ili druženje s prijateljima u ugodi svog doma i svako okupljanje učiniti gozbom.

Ledo Krem torta Cheesecake idealna je za svaku prigodu zbog svog vrhunskog okusa, a drobljeni keksi i lagani kremasti nadjev od ABC sira obećavaju vrhunski užitak.

Bez obzira na prigodu, Ledo torte uštedjet će vam vrijeme, a užitak koji donose je neprocjenjiv.

Sladoled je omiljena slastica svih generacija u bilo koje doba godine, a zanosne Ledo torte potpuno će vas oduševiti. Prepustite se, uživajte, slavite i veselite se uz Ledo, jer svaki dan je razlog za slavlje!

Više

ledo.hr