Obilježen Svjetski dan sigurnosti hrane

  • 07.06.2022.

Ove godine, po prvi put, odlučili smo obilježiti Svjetski dan sigurnosti hrane 2022. s našim zaposlenicima, ali i s našim najvjernijim potrošačima sladoleda – djecom.

Posjetili smo djecu iz obližnjeg vrtića i predstavili im kako se pravilno peru ruke te koje se glavne opasnosti mogu pojaviti u hrani. Cilj je bio osvijestiti mališane koliko je važno konzumirati sigurnu hranu, a time i ostati zdravi. Djecu je svojim dolaskom iznenadio Ledo Medo, te im je podijelio njima omiljene Ledo sladolede.

Na ulazu tvrtke postavili smo plakate koji će biti tamo tijekom cijelog tjedna (06.06.-10-06.2022.).
Tiskali smo majice s logom i sloganom "Sigurnija hrana, bolje zdravlje" koje su nosili naši djelatnici. Organizirali smo zabavne aktivnosti, te kratku prezentaciju i raspravu o WFSD-u kako bismo upoznali glavne opasnosti od hrane i bolesti koje se prenose hranom, te podatke koje je potrebno prikazati na etiketi svakog proizvoda.

Naš cilj je promovirati obilježavanje ovog dana, potaknuti i inspirirati druge u prehrambenom lancu da učine isto.
Bio je to zaista poseban dan i dan sa puno zabave za nas i naše najmlađe.

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo. 

1

2

3

4

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!