Macho, sladoled sa stavom, stigao u novim okusima

  • 01.06.2023.

Dobro poznat miljenik mlađih generacija Macho stigao je u novim, još hrabrijim kombinacijama! Novi okusi dodatno ističu ono po čemu je ovaj sladoled sa stavom poznat, a to je fantastična hrskavo-meka i odvažna kombinacija okusa. Osim vrhunskog okusa, novi Macho dolazi i s jasnom porukom − “tvrd izvana, mekan iznutra”, kojom se želi naglasiti nježnija strana svakoga od nas.

Baš poput svakog svojeg prethodnika, koje karakterizira kombinacija vanjske, tvrđe strane i mekane unutrašnjosti, novi Macho promiče prihvaćanje nježnije strane svakog od nas, potičući osnaživanje i slavljenje svih trenutaka nježnosti na koje smo ponosni.

Svatko od nas ima nešto čime se u životu izuzetno ponosi, onaj poseban trenutak radosti i veselja koji se stvori pri samoj pomisli na određenu situaciju. I koliko god bili čvrsti izvana, nismo imuni na malene trenutke radosti koji život čine ljepšim. Upravo ti mali trenuci čine razliku i izmamljuju onu nježniju stranu u svima nama, a novi Macho sladoledi stigli su kako bi nas podsjetili na njegovanje upravo te, nježnije strane.

Macho s novim okusima dolazi u dvije varijante – na klasičnom štapiću te u inovativnom formatu sendvič-sladoleda. Koju god opciju odaberete, nećete pogriješiti u izboru omiljene slastice! Ili možda odmah probajte oba kako biste doživjeli neodoljive okuse ovih beskompromisnih sladoleda.

Macho tamna čokolada i naranča kombinacija je kojoj je teško odoljeti, a razloga za to je mnogo. Bogat okus profinjene, tamne čokolade zadovoljit će i najistančanija nepca i pružiti nestvaran i otmjen okus u svakom zalogaju. Kada mu pridodamo svježinu i citrusne note osvježavajuće naranče, obgrljene čvrstim preljevom od čokolade s komadićima narančine kore, vrhunski rezultati i okusi ne mogu izostati.

S druge strane, Macho peanut butter i karamela sandwich donosi nespojivu, slano-slatku kombinaciju u novom, popularnom formatu sladoleda. Mlađoj publici atraktivan sladoled dolazi s okusom slane karamele i kikirikija, preliven novom i autentičnom karamel-čokoladom s komadićima karameliziranog kikirikija. Uzbudljiva je to kombinacija okusa, sastojaka, kao i teksture novog sladoleda.

Potražite novi Macho već danas i uživajte u svim životnim nježnostima!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!