toggle menu Home
Toggle search

Ledo Ice Snack je najinovativniji sladoled na svijetu!

Ledo Ice Snack je najinovativniji sladoled na svijetu!

Ledo Ice Snack je najinovativniji sladoled na svijetu!

Već petu godinu Ledo sladoledi osvajaju prve nagrade na konferenciji IICC.

Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC - International Ice Cream Consortium) na svojoj je godišnjoj konferenciji Ledu dodijelilo čak dvije prve nagrade - onu za najinovativniji sladoled na svijetu te za najbolje tehničko rješenje.

Konferencija je održana u kineskom gradu Hohhotu a Ledo je zahvaljujući svom kreativno pristupu, izuzetnim rješenjima i naprednim tehnologijama nagrađen već petu godinu zaredom.

Novost iz Leda koja je ove godine zaokupila pažnju IICC – a, ali i potrošača, je Ledo Ice Snack koji je ponosno ponio prvu nagradu za najinovativniji sladoled u 2014. godini. Stručnjake je impresionirala kombinacija pločice od hranjivih i hrskavih žitarica s dodatkom maline i jagode, na kojoj se nalazi sladoled od vanilije preliven svilenkastom čokoladom. Radi se o proizvodu bez konkurencije na tržištu, a tehničku zahtjevnost proizvodnje te njegovu kvalitetu, nakon oduševljenih korisnika, prepoznala je i stručna javnost.

King Prestige, drugi je ovogodišnji slavodobitnik iz Ledo radionice. Sladoled na štapiću, neodoljivog okusa browniea struku je zaintrigirao zlatnim prahom koji je apliciran na čokoladni preljev. Radi se o uistinu impresivnom postupku proizvodnje.

Ovim se nagradama Ledo iznova dokazao kao kompanija koja godinu za godinom postavlja nove trendove i ruši granice kako bi svojim korisnicima uvijek iznova ponudila novo i neodoljivo sladoledno iskustvo.

Obje nagrade preuzeo je Direktor Marketinga i razvoja Leda g. Dario Vrabec. Ponosan na svoj tim ovom je prilikom izjavio: "Nagrade koje osvajamo velika su potvrda našim nastojanjima da zadovoljstvo svojih korisnika stavimo na prvo mjesto. Ujedno ove su nam nagrade poticaj i motiv da nastavimo kreirati trendove na tržištu. Sami smo si nametnuli visoke ciljeve u proizvodnji, kreativnosti, inovaciji i tehnologiji, a osvajanjem ovih nagrada, oni postaju još viši!".

International Ice Cream Consortium djeluje već 24 godine te okuplja proizvođače sladoleda diljem svijeta.

ledo.hr