Novosti unutar King asortimana

  • 01.04.2021.

Ledo i ove godine uoči ljetne sezone uvodi brojne novosti, a prve među njima su one unutar King brenda. Cijela King linija sladoleda ove godine je dodatno proširena novim formatima i okusima, svi King sladoledi dobili su novu ambalažu, a neki i novu veličinu.

Ledo je u 2020. godini postao ponosni dobitnik prestižne Red Dot Award, nagrade za dizajn King čašica 120 ml. Ove godine taj je dizajn primijenjen na cjelokupni asortiman Kinga koji postaje ujednačen, ne samo u kvaliteti proizvoda, nego i u samom dizajnu.

Za sladolednu sezonu pred nama, asortiman King sladoleda na štapiću proširen je novim okusima: King Ruby, King Seduction i King Breeze.

King Ruby, kao što mu ime jasno govori, izrađen je od posebne čokolade, prirodno ružičaste boje. Ovim sladoledom Ledo u svoju ponudu nakon mliječne, tamne i bijele, uvodi i četvrtu vrstu čokolade - ruby koja stječe sve veći broj poklonika u svijetu i kod nas zbog svoje atraktivne boje.

King Seduction je krem sladoled okusa vanilije, preliven mliječnom čokoladom sa komadićima badema i obogaćen preljevom jagode. 

King Breeze također je novi sladoled u King asortimanu, kremaste teksture protkan mrvicama neodoljivog kokosa obavijen ukusnom mliječnom čokoladom i predstavlja vrhunski užitak.

King brend dodatno je proširen pridruživanjem Maximo korneta koji se od ove godine na tržištu pojavljuju u jednakom dizajnu kao i ostatak King linije.

S obzirom da se folija od koje je izrađena ambalaža King štapića u potpunosti može reciklirati na nju je dodana i vidljiva oznaka „Molimo reciklirajte“ kako bi i sami potrošači podržali napore Leda u smanjenju onečišćenja okoliša.

Konačno, tri King sladoleda na štapiću – Double, Obsession i Classic s 30% manje šećera – u ožujku ove godine na tržište dolaze i u novom, elegantnijem i izduženijem obliku i s nešto manjim volumenom od 100 ml. Odluka o smanjivanju volumena u skladu je s rezultatima istraživanja koje smo proveli među potrošačima, a koje je pokazalo da više od polovice njih podržava globalni, sve aktualniji trend smanjenja porcija i pakiranja.

S ovogodišnjim novitetima King linija nudi ukupno 16 različitih vrsta sladoleda; na štapiću (90ml-100ml), u kornetu (160ml-220ml), u manjim (120ml) i većim (450ml) čašama, te multipakiranju, čime se svakom potrošaču omogućuje širok izbor opcija, odnosno okusa, formata i veličina, a kojima je zajednička visoka kvaliteta sastojaka i jedinstvenost okusa. Koju god King opciju izabrali zajamčen je jedinstven užitak.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolaćiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kola?i?e na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!