toggle menu Home
Toggle search

Tijesta

Podloge za pizzu 450g

Kada želite na brzinu napraviti ukusnu pizzu i razveseliti svoje ukućane slasnim ručkom ili večerom, Ledo podloge za pizzu najbolji su odabir jer omogućavaju vašoj kreativnosti slobodu u izradi vlastitih ukusnih recepata. Uz gotove podloge za pizze više nije problem biti najbolji pizzaiolo u gradu, jer će korica uvijek biti jednako hrskava i podatna, a pizza gotova za samo nekoliko minuta.

Priprema:

  • Pećnica 10 min

Tijesto bez prethodnog odmrzavanja stavite na lim za pečenje, premažite ga umakom od rajčica te po površini rasporedite željene sastojke. Nadjevenu pizzu pecite u zagrijanoj pećnici oko 10 minuta pri temperaturi od 220 °C stupnjeva. Kada tijesto dobije rumenu boju, pizza je spremna za jelo.

Gotovo jelo možete po želji začiniti svježim bosiljkom, rajčicama, parmezanom ili mozzarelom.

Ledo doughs allow for quick preparation of a wide array of dishes and desserts

ledo.hr