toggle menu Home
Toggle search

Tijesta

Podloge za pizzu 450g

Kada želite na brzinu napraviti ukusnu pizzu i razveseliti svoje ukućane slasnim ručkom ili večerom, Ledo podloge za pizzu najbolji su odabir jer omogućavaju vašoj kreativnosti slobodu u izradi vlastitih ukusnih recepata. Uz gotove podloge za pizze više nije problem biti najbolji pizzaiolo u gradu, jer će korica uvijek biti jednako hrskava i podatna, a pizza gotova za samo nekoliko minuta.

Priprema:

  • Pećnica 10 min

Tijesto bez prethodnog odmrzavanja stavite na lim za pečenje, premažite ga umakom od rajčica te po površini rasporedite željene sastojke. Nadjevenu pizzu pecite u zagrijanoj pećnici oko 10 minuta pri temperaturi od 220 °C stupnjeva. Kada tijesto dobije rumenu boju, pizza je spremna za jelo.

Gotovo jelo možete po želji začiniti svježim bosiljkom, rajčicama, parmezanom ili mozzarelom.

Ledo doughs contain only carefully selected ingredients of proven quality

ledo.hr