toggle menu Home
Toggle search

Povrće i voće

Fitness mješavina 450g

Ledo Fitness mješavina u pakiranju od 450 grama ukusna je, šarena i niskokalorična kombinacija koja objedinjuje vrhunske sastojke - grašak, zelene mahune, prokulice, šparoge i brokulu. Smrznuta je tehnologijom brzog zamrzavanja čime se čuvaju nutritivne vrijednosti, a povrće je očišćeno i narezano te vrlo jednostavno za pripremu.

Ova mješavina razlikuje se od ostalih jer sadrži više C vitamina koji doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.

Idealna je za pripremu salata, rižota, tjestenina, ali i kao prilog mesnim i ribljim jelima. Vrlo je praktična i za izradu smoothieja, brzog obroka za bilo koje doba dana.

Sjajna je za rekreativne i profesionalne sportaše kao i za sve ljubitelje finog zelenog povrća, što potvrđuje i ambasadorica Renata Sopek. Ledo Fitness mješavina odličan je dodatak postojećim Ledo jelima, ali i izvrstan samostalni obrok za sve one koji žele postati i ostati fit. Uz ovu mješavinu obroci mogu biti istovremeno ukusni i prepuni vitamina i vlakana.

Priprema:

  • Kuhanje8-10 min

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda mješavinu je potrebno kuhati u loncu od 8 do 10 minuta.

ledo.hr