toggle menu Home
Toggle search

Gotova jela

Pizza Margharita 300g

Pizza Margharita dobila je ime po talijanskoj kraljici Margheriti, kojoj su za vrijeme njenog posjeta Napulju servirali upravo to ukusno jelo. Pripremljena je od finog tijesta sa začinjenim umakom rajčice i mozzarelom te je namijenjena svim ljubiteljima jednostavnog izvornog okusa pizze. Danas svi negdje žure i imaju sve manje vremena za višesatno kuhanje, no uz Ledo gotova jela ne moraju se odreći toplog i hranjivog obroka. Ova bazična pizza s osnovnim sastojcima može poslužiti i kao temelj za vaš kreativni dorađeni recept. 

Priprema:

  • Odmrzavanje 10 min
  • Pećnica 10 min

Pizzu izvadite iz kutije i folije te je ostavite 10 minuta na sobnoj temperaturi kako bi se odmrznula. U međuvremenu potrebno je pećnicu zagrijati na 200°C - 220°C stupnjeva.

Nakon desetak minuta pizzu položite u pećnicu na srednju visinu i pecite 10 minuta. Pizza je gotova kada se sir rastopi, a tijesto dobije rumenu boju.

Gotovo jelo možete poslužiti uz dodatak maslinovog ulja, tikvica, paprika, slanine, naribanog parmezana i bosiljka, ovisno o vašim željama i ukusima.

ledo.hr